Чотири золота і срібло – зв’язківці перші у радіоефірі

чотири золота і срібло – зв’язківці перші у радіоефірі. Зображення 1
Переможна команда Будинку творчості не здає своїх позицій. Колективна радіостанція утримує першість, беручи участь у головних змаганнях року. Покров є лідером зв’язку на коротких хвилях, відомим далеко за межами України.
Кожного дня у колективній тривають тренування, цьогоріч до її лав влилося п’ять спортсменів, котрих навчають досвідчені зв’язківці. Їхній наставник, Почесний громадянин міста Микола Голуб говорить про це із гордістю, бо на сьогодні його вихованці працюють всіма видами зв’язку, складають серйозну конкуренцію зв’язківцям не лише України, а й світу.
Колективна радіостанція є показовою у напрямку розвитку технічних видів спорту, про що наголошують фахівці, відзначаючи рівень підготовки дітей.
За словами Миколи Голуба, саме це є пріоритетом міського голови Олександра Шаповала, його команди, аби діти й молодь мали можливість реалізовувати свої здібності та нахили.
Наскільки їм це вдається, свідчать результати. Перше місце вже вкотре виграла колективна у Кубку України на 50 МГц, оператором виступив Микола Коробка, він також здобув перемогу у міжнародних змаганнях "Меморіал Володимира Чалапко UT5EU", де змагалися 128 операторів з шести країн.чотири золота і срібло – зв’язківці перші у радіоефірі. Зображення 2
Разом з Даніїлом Клепіковим вони зайняли першу сходинку у Кубку Черкащини.
Спільно з Катериною Могелевець хлопці здобули срібло у традиційному турнірі День Захисника Вітчизни та золото щорічних змагань "На Покрову".
Гарною новиною є те, що Микола Коробка увійшов до збірної України, яка представлятиме нашу країну на Чемпіонаті Європи 2019 року.
Це не останні турніри, у яких взяла участь команда, сьогодні зв’язківці очікують на остаточні результати суддів з міні-тесту юних техніків, що пройшов цими вихідними.чотири золота і срібло – зв’язківці перші у радіоефірі. Зображення 3
Радіють за успіхи вже випускників колективної. Так, разом із зв’язківцями Дніпра Олександр Кормаков показав кращі результати серед зарубіжних учасників в Ukrainian DX в Німеччині. Вітання передавав і рідному Покрову, який став головним стартом до спорту великих досягнень.
Прес-служба міського голови.