Чергові успішні старти автомоделістів

чергові успішні старти автомоделістів. Зображення 1
Літо активного дозвілля продовжується і для представників технічних видів спорту. Юні конструктори проводять канікули з улюбленою справою, не зупиняються на досягнутому.


Власноруч виготовлені моделі команда Будинку творчості протестувала на Чемпіонаті України, що пройшов минулого тижня у м.Стрий, Львівської області. Перегони зібрали представників усіх куточків України, що презентували автомоделізм – в дії.
Вихованці Володимира Томілова виставили на турнір з кордових моделей автівки, над якими працювали протягом місяців. Лічені секунди визначали переможців захоплюючих автобоїв, серед яких і покровчани.
У командних заліках наші спортсмени піднялися на четверту сходинку, увійшовши до п’ятірки лідерів. Показали себе і в особистих.

чергові успішні старти автомоделістів. Зображення 2
Друге місце у класі моделей "К-2" посіла Марія Марчук, третє у класі "ТЕМП-2" - Роман Діденко. Срібло серед дорослих у класі моделей Е-4 завоював наставник автомоделістів – Володимир Томілов.

чергові успішні старти автомоделістів. Зображення 3
На чемпіонаті Анна Булка та Марія Марчук підтвердили звання кандидатів у майстри спорту, значно покращили свої результати й інші спортсмени.

чергові успішні старти автомоделістів. Зображення 4
Чемпіонат з кордових моделей – позаду, попереду – з радіокерованих, до яких уже йде посилена підготовка.
Прес-служба міського голови.