Чергові перемоги наших зв’язківців

 

Команда Будинку творчості успішно розпочала новий спортивний рік. В арсеналі спортсменів впевнена першість і чергові вагомі здобутки.

Стипендіати міського голови, наші зв’язківці вже стали переможцями головних турнірів року і продовжують ретельно готуватися до наступних чемпіонатів. За словами Почесного громадянина міста, керівника колективної – Миколи Голуба, спортсмени змагаються не лише з юніорами, випробовують свої сили у турнірах серед дорослих, що свідчить про їхню високу кваліфікацію. До команди влилися нові члени, які вже показують гарні результати.

Останні чемпіонати знову підняли покровчан на найвищі рейтингові сходинки. Вони здобули золото у міжнародних молодіжних змаганнях «Слобожанський спринт», Кубку України, присвяченому річниці виведення військ з Афганістану, традиційних змаганнях «Лісова пісня». Срібло у зимовому міні-тесті ЮТ, Кубку пам’яті В.П.Гусєва. Микола Коробка, Ілля Рабольт, Даніїл Клепіков, Іван Кучеренко, Катерина Могелевець примусили серйозно понервувати опонентів. Їхній позивний переможно лунає в радіоефірі, визначаючи Покров, як лідера зв’язку на коротких хвилях.

Прес-служба міського голови.