Чемпіонат України проходить у Покрові

чемпіонат україни проходить у покрові. Зображення 1
Упродовж 8-12 липня у Покрові триватиме Чемпіонат України з городкового спорту. Сьогодні відбулося відкриття змагань та парад учасників за участі віце-президента федерації городкового спорту України Володимира Євтушенка, начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому Яни Селезньової та багаторазового чемпіону світу, заслуженого майстра спорту, судді національної категорії з городкового спорту, нашого земляка – Володимира Розлуцького.

Протягом п’яти днів титуловані спортсмени з Дніпропетровської, Київської, Вінницької, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Харківської та Луганської областей, більшість з яких учасники чемпіонатів України, Європи та світу, заслужені майстри та кандидати в майстри спорту, виборюватимуть першість в особистому та командному заліку.
Відомі результати першого дня змагань, і у нас є привід для гордості. Найвлучнішим виявився Володимир Розлуцький, на другому місці в особистому заліку з результатом 41 бита – киянин Антон Шильніков, на третьому (43 бити) – Валерій Шабанов із Харкова. Як буде змінюватися далі турнірна таблиця, усі бажаючі зможуть прослідкувати особисто у статусі вболівальників. Починаються змагання з 9 ранку. Місце проведення – городкові майданчики СК «Манганіт» (за тенісним кортом стадіону «Авангард»).
Прес-служба міського голови.

чемпіонат україни проходить у покрові. Зображення 2

чемпіонат україни проходить у покрові. Зображення 3

чемпіонат україни проходить у покрові. Зображення 4

чемпіонат україни проходить у покрові. Зображення 5