Час висаджувати дерева

Вже традиційно восени у Покрові триває озеленення. Протягом останніх кількох днів в місті висадили понад 500 саджанців дерев.

Ця робота вже є системною, з року в рік, крок за кроком, місто омолоджує зелені насадження. Вже висаджено тисячі дерев і кущів, з’явилися цілі мальовничі алеї з пісарді, павлоній, кленів, горобин. Цьогоріч до цього переліку додалася алея сакур, висаджена у сквері біля центральної площі ім..І.Сірка. Дивовижне дерево з неповторним цвітом стане окрасою цього місця відпочинку містян, створить нову фотозону. Адже час цвітіння сакур – то неймовірне видовище. Не лише сакурами поповнилося місто. У різних мікрорайонах працівниками «Добробуту» висаджені клени та декоративні акації. Кленова алея з трояндовими клумбами з’явилася на Героїв Чорнобиля, вздовж реконструйованої пішохідної зони.

До процесу озеленення запросили і містян, які відгукнулися на таку пропозицію. Всім бажаючим місто безкоштовно надало саджанці, які мешканці висадили у дворах багатоповерхівок. За кілька років всі ці саджанці радуватимуть нас своєю красою. Важливо, щоб їм дали змогу вирости, не зламавши краси, створеної дбайливими руками комунальників і містян.

Прес-служба міського голови.