Центр надання адміністративних послуг м. Покров увійшов до п'ятірки кращих в області

Сама ж Дніпропетровщина є визнаним лідером у наданні адміністративних послуг. Відтепер її єдина мережа ЦНАП матиме і власну марку, погашення якої відбулося днями.

Цю подію приурочили 11-й річниці створення Центрів надання адміністративних послуг та запросили до Дніпра усіх регіональних керівників установ. У заході урочистого погашення марки взяла участь адміністратор-керівник ЦНАПу Покрова. За результатами діяльності від голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака Інна Клочковська отримала Подяку. Дякуючи за відзнаку, вона зазначила:

- Нашому Центру вже 10 років. Починали з 18 адміністративних послуг. Нині надаємо майже 270 й плануємо розширювати перелік сервісів.

Керівники десяти ЦНАПів області, серед яких і місто Покров, також взяли участь у триденному тренінгу професійного розвитку працівників Центрів надання адміністративних послуг від проєкту USAID - “Демократичне врядування у Східній Україні”.

Тренінг, побудований на теорії та практичних вправах, допоміг учасникам активізувати свої знання щодо процедур надання адмінпослуг та процесу обслуговування.

Прес-служба міського голови.