Бюджетні кошти під контролем

Днями в управлінні праці та соціального захисту населення під головуванням заступників міського голови відбулися засідання постійних комісій, метою яких є контроль за цільовим використання коштів бюджетів різних рівнів.
На міській комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам на підставі звернень заявників після перевірки достовірності зазначених у заявах інформації, про їхнє фактичне місце проживання, приймалися відповідні рішення.

Комісія з розгляду питань призначення житлових субсидій та державних допомог малозабезпеченим сім’ям розглядає акти обстеження матеріально-побутових умов родин та ухвалює рішення після повного, об’єктивного розгляду всіх матеріалів справи, виходячи з конкретних обставин, що мають місце.
Також відбулася комісія щодо надання пільг за фактичним місцем проживання. Положенням про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженого постановою Кабміну, визначено право громадян на отримання пільг за фактичним місцем проживання. Для цього треба звернутися в управління праці та соціального захисту населення з необхідними підтверджуючими документами.
Прес-служба міського голови.