Бути відповідальними користувачами з дитинства

бути відповідальними користувачами з дитинства. Зображення 1
Спеціалісти міської дільниці ПАТ «Дніпропетровськгаз» знають, що те можливо. Щороку восени у рамках «Місячника з пропаганди серед населення безпечного і заощадливого використання газу в побуті» компанія проводить конкурс для дітей «А у нас в квартирі газ».


За роки існування конкурс встиг набути популярності серед юних, кожного разу збираючи широке коло учасників. Дітям пропонується відобразити обрану тему безпечного поводження з газом засобом малюнка, аплікації, фотографії і навіть коміксу, з чим вони відмінно справляються.
Цього року конкурсанти – учні загальноосвітніх та позашкільних закладів різних вікових категорій всю свою фантазію вклали у завдання. Основними критеріями оцінювання залишалися актуальність теми, практичне значення, оригінальність і якість роботи та її оформлення, ступінь самостійності автора. До Нікопольського УЕГГ було направлено 45 художніх робіт покровчан, до ПАТ «Дніпропетровськгаз» відібрано 22 роботи, що стали призерами конкурсу, серед них дев’ять з нашого міста. Причому переможцем у другій віковій групі ( 11-14 років) визнано вихованця Будинку творчості Івана Рокитянського , який отримав у винагороду мобільний телефон. Інші призери - почесні грамоти та відповідні подарунки з символікою компанії: Анастасія Фоменок, вихованка БТДЮ, Вероніка Цибіна, Богдан Сарана та Поліна Мотрончук - Школа мистецтв, Єва Мирошниченко - НВК №1, Дмитро Логвінов - СЗШ№2, Дарина Воловик, Євгенія Онікієнко – ліцей. Важливо, що заслужені винагороди дітям вручила фахівець міської дільниці експлуатації газового господарства Наталія Дядюра під час загальноміського свята «Молодь за здоровий спосіб життя». Розповідаючи про конкурс, юні художники не приховували наскільки цікавим виявилося саме втілення теми, коли на побутові речі подивилися з іншого кута зору.
Прес-служба міського голови.

бути відповідальними користувачами з дитинства. Зображення 2