Бути на зв’язку

бути на зв’язку. Зображення 1
Колективна радіостанція Будинку творчості, директор Ніна Якимова, про це не забуває. Вихованці Миколи Голуба впевнено завойовують радіоефір, займаючи перші позиції у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня.


Колективна б’є рекорди не тільки за кількістю перемог, а й своєю тривалою біографією. Гурток став першою сходинкою для численних зв’язківців, які обрали технічний напрямок за професію. Кожного року до її лав вливаються все нові спортсмени, 2017-й теж не став винятком.
Команда завершила рік блискучими результатами, як і минулоріч, спортсмени стали стипендіатами міського голови. Третій рік поспіль покровчани є володарями Кубку України з радіозв’язку на коротких хвилях, перемагають у найпрестижніших змаганнях. Так, минулого року взяли участь у більше, ніж двадцяти турнірах, які завершили на лідерських позиціях. На їхньому рахунку абсолютні перемоги у всеукраїнських змаганнях учнівської молоді "Зимовий міні-тест ЮТ", відкритих змаганнях до дня визволення м.Рівного, пам’яті Гусєва В.П. , "Лісова пісня", "Молодіжному Кубку ім. В. В. Русинова UT8LL" ,43-х відкритих змаганнях на кубок Українського державного Центру позашкільної освіти, відкритій Першості Дніпропетровської області, "Весняних молодіжних змаганнях ГС ВРЛ", на призи Музею військ зв’язку Збройних сил України, відкритих молодіжних заочних змаганнях аматорської служби радіозв’язку України англійською мовою, відкритих обласних заочних змаганннях на кубок Центру НТТУМ "Грані" м. Запоріжжя та інших.
Позивний колективної радіостанції активний, його знають у всьому світі, бо він є символом команди, що зарекомендувала себе як одна з найсильніших.
- Колективна радіостанція стабільно працює і це головне для дітей, бо саме тут починається зацікавлення технічним спрямуванням, - підкреслює Микола Голуб, - цей аспект важливий для міського голови Олександра Шаповала, який підтримує нашу команду, радіє кожному нашому успіху, сприяючи поповненню технічної бази. Радіозв’язок на коротких хвилях не втрачає своєї актуальності, цей напрямок розвивається, з кожним роком до нашої команди приходять все нові спортсмени, а для випускників це заняття стало справою життя.
Прес-служба міського голови.