Будинок творчості запрошує

будинок творчості запрошує. Зображення 1
Розпочинати новий творчий сезон Днем відкритих дверей, стало доброю традицією для Будинку творчості дітей та юнацтва. Весело, цікаво та змістовно зустріли його і цьогоріч.
Влитися у велику творчу сім’ю, гостинно запрошували школярів міста – усіх, хто бажає творити, майструвати, пізнавати світ, дружити та радіти дитинству. Презентація гуртків у формі майстер-класів та віртуальної подорожі, давала можливість дітям обрати напрямок розвитку своїх творчих здібностей, а батькам оцінити можливості позакласного дозвілля разом із БТДЮ.


На станції «Святковій» запрошували до гуртків вокального та сольного співу, фольклорно-етнографічного мистецтва, театрального гуртка.
На зупинці «Майстровитих фантазерів» гості разом із керівниками гуртків виготовляли поробки, подарунки з тіста, паперу, стрічок та підручних матеріалів, передавали настрій фарбами у малюнках.
Чекають у Будинку й на тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового і має здібності до технічної творчості. Досвідчені гуртківці запрошували долучитися до юних програмістів - комп’ютерників, радіолюбителів, авіо- та автомоделістів на станції «Технічних пошуковців».
Пізнати світ і красу художнього слова пропонували юні журналісти та літератори, а розвивати лідерські якості та втілювати у життя свої перші проекти - лідери дитячої громадської організації «Перлина». Дітей, котрі хочуть пізнати рідний край через екскурсії, запрошували до гуртка екологічного краєзнавства.
Двері БТДЮ відкриті не лише для школярів. Діткам, котрим уже виповнилося 4 роки, допоможуть розкрити таланти у Школі раннього розвитку.
Палітру творчої діяльності доповнили ігри, конкурси, пісні, танці, виставки та майстер- класи, що розгорнулися просто неба. Будинок творчості чекає і запрошує усіх дітей міста, хто бажає пізнавати навколишній світ ширше та розкривати нового себе.
Прес-служба міського голови.

будинок творчості запрошує. Зображення 2

будинок творчості запрошує. Зображення 3будинок творчості запрошує. Зображення 4

будинок творчості запрошує. Зображення 5