Благоустрій міста - турбота кожного

 

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 1Активним та результативним був перший цьогорічний загальноміський суботник, котрий згідно розпорядження міського голови відбувся у Покрові 8 квітня.

Незважаючи на мінливу весняну погоду трудові колективи підприємств, організацій та установ міста, взявши до рук необхідний інвентар, а в супутники - гарний настрій, вийшли на закріплені території.

До міських бюджетних та комунальних організацій долучилися працівники гірничо-збагачувального комбінату, заводу Procter & Gamble, підприємства «Резинопласт», Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, міського відділу поліції, виправного центру№79. Не залишилася осторонь і Молодіжна рада, пофарбувавши та розмалювавши каруселі на площі ім. Сірка.
Протягом дня майже сім сотень учасників суботнику упорядкували понад 25 гектарів міської території. Спільними зусиллями було ліквідовано 18 сміттєзвалищ, прибрано 126,7 кілометрів доріг. Містяни наводили лад біля пам’ятних місць, прибиранням охопили екосистему, промислові зони міста.
А результат спільних зусиль був красномовнішим за слова, нагадавши, що лише разом ми можемо зробити Покров чистим, охайним та затишним.
Прес-служба міського голова.

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 2

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 3

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 4

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 5

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 6

благоустрій міста - турбота кожного. Зображення 7