Безпека руху – питання, що важливе не для всіх


П’ятнадцять дорожніх знаків було знищено невідомими з викраденням металевих конструкцій. Відсутність технічних засобів безпеки вже відчули учасники дорожнього руху.


Ще з осені, згідно з розпорядженням міського голови, було розпочато планомірні роботи з упорядкування об’єктів дорожнього господарства. Здійснено інвентаризацію дорожніх знаків, з визначенням їх розміщення. В першу чергу було встановлено попереджувальні та знаки пріоритету задля безпеки пішоходів. Основна увага приділялася ділянкам з найбільш інтенсивним рухом транспорту задля єдиної мети – зробити місто безпечним для його мешканців.
Від початку встановлення знаки стали мішенню невідомих вандалів, сьогодні комунальне підприємство «Добробут» констатує про масове знищення – 15 знаків. Вартість одного - до 600 грн., значні збитки ляжуть на місцеву скарбницю. Та головним постає безпека містян, що опинилася під загрозою.
Піднімаючи проблему на щотижневій оперативній нараді перед комунальниками та правоохоронцями, міський голова наголосив на необхідності термінового розгляду питання, виконання якого взяв під особистий контроль.
Комунальникам дано завдання відновити викрадені й пошкоджені дорожні знаки.
Прес-служба міського голови.