Авторські наробки педагогів НВК №1 увійшли до “Ниви знань”

Четвертий рік як НВК №1 є учасником дослідницько-експериментального проекту за темою “Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM – освіти в навчальних закладах Дніпропетровщини”, який запровадив обласний інститут післядипломної освіти.

Вчителями початкових класів Іриною Устименко, Тетяною Швець та Іриною Венцель створено авторські програми до спецкурсу “Введення в науку” для учнів 2,3,4 класів.

Дані програми сприяють впровадженню у навчальному закладі сучасних технологій STEM – освіти з використанням різноманітних підходів сучасної наукової думки та новітніх освітніх технологій.

На уроках діти занурюються у світ пізнання та відкриттів, формуються уміння бачити проблему, планувати її розв'язання. Учні з радістю працюють у команді, поєднуючи особисті кроки в єдиний результат-відкриття.

В рамках курсу “Введення в науку” авторські напрацювання мають вчитель початкових класів Катерина Логвінова та вихователь Ольга Давидова.

Авторські уроки та заняття цих педагогів було опубліковано в цьогорічному номері науково-методичного альманаху “Нива знань”.

Таким чином діяльність освітян міста сприяє розвитку регіональної системи STEM – освіти.

Прес-служба міського голови.