Автомоделісти Покрова серед лідерів Чемпіонату України

автомоделісти покрова серед лідерів чемпіонату україни. Зображення 1
Наші спортсмени достойно представили рідне місто, виступивши у складі збірної Дніпропетровської області – лідера автомодельних перегонів.


Швидкість автотраси, хвилювання учасників – змагання з автомодельного спорту, за рівнем адреналіну, не поступаються Формулі-1. Тут все триває за законами автоперегонів, лише у зменшеному масштабі.
Одеса знову зустрічала тих, хто не уявляє дозвілля без технічного моделювання. На сім днів тамтешній дитячий оздоровчий комплекс «Чайка» перетворився на місце підсумкової автомодельної зустрічі. Близько 200 учасників з 12 команд України зустрілися на заключному другому етапі Чемпіонату України з радіокерованих автомоделей серед юнаків та юніорів (IY ранг), що проходив під егідою Міністерства молоді та спорту України, Національної федерації автомодельного спорту. У рамках чемпіонату змагалися шосейні моделі на асфальті та багі – відкритому грунті. Швидкість вітру, зіткнення, терміновий ремонт і знову траса – емоції, що супроводжували кожен етап змагань.
Вихованці керівника гуртка Будинку творчості Володимира Томілова входили до сімки збірної Дніпропетровської області, котра й цього турніру була на висоті, виборовши бронзу Чемпіонату. Наші спортсмени показали хороші результати в особистій першості, Анна Томілова виборола друге місце у класі БАГІ 2 ВD, до п’ятірки кращих пілотів класу DTM увійшов Анатолій Сізов.
Сьогодні команда міста готується вже до наступних турнірів, як наголосив наставник юних автомобілістів Володимир Томілов, передумови для цього є.
- Ми налаштовані на нові перемоги, - підкреслює тренер, - важливо, що наші починання знаходять розуміння та підтримку у міського голови Олександра Шаповала, який радіє успіхам автомоделістів. Для розвитку гуртка закуплено нове обладнання, радіоапаратуру для моделей, вирішено питання приміщення. Спільно з начальником управління освіти Галиною Рубахою розробляються подальші перспективні плани технічного напрямку. Команда Будинку творчості наполегливо працює для досягнення спортивних цілей – рости у своїй майстерності, займаючи перші позиції на автомодельній арені.
Прес-служба міського голови.

автомоделісти покрова серед лідерів чемпіонату україни. Зображення 2 автомоделісти покрова серед лідерів чемпіонату україни. Зображення 3

автомоделісти покрова серед лідерів чемпіонату україни. Зображення 4 автомоделісти покрова серед лідерів чемпіонату україни. Зображення 5