Автомобільний парк «Добробуту» поповнився міні-навантажувачем Bobcat

автомобільний парк «добробуту» поповнився міні-навантажувачем bobcat. Зображення 1
Це вже друга машина, передана підприємству - результат конструктивної співпраці міської влади з обласною адміністрацією. Продовження цілеспрямованої роботи з покращення міського простору, шляхом технічного переозброєння комунальних підрозділів.

 


За сучасних вимог таке поповнення є просто необхідним, на чому наголошують працівники й керівництво "Добробуту". Міні-навантажувач незамінний за комунальних потреб, його характеристики повністю відповідають відповідним стандартам.
Малогабаритна техніка Bobcat вигідно виділяється широким спектром застосування, мобільністю. Він легко трансформується у грейдер, за рахунок додаткового обладнання може виконувати земляні, роботи з прибирання міста.
Зручна звукоізольована кабіна забезпечує діяльність за будь-яких погодних умов, незалежно від сезону, а висока маневреність реалізацію найскладніших завдань.
Міні-навантажувач вже показав себе у роботі на комунальних теренах міста. Додаткова машина, за словами працівників підприємства, дозволить оперативно виконувати поставлені завдання з благоустрою Покрова.
Прес-служба міського голови.

 

автомобільний парк «добробуту» поповнився міні-навантажувачем bobcat. Зображення 2

автомобільний парк «добробуту» поповнився міні-навантажувачем bobcat. Зображення 3