Анонс! Звіт міського голови за 2023 рік

Шановна громадо!

Ще один рік війни... Рік випробувань та викликів, які долали разом — усією громадою. Ми стали стійкішими та витривалішими, сфокусувалися на головному — допомозі Захисникам, безпеці мешканців громади, забезпеченні сталості критичної інфраструктури, турботу про тих, хто потребує підтримки.

Разом робили все, аби кожен наступний день наближав нас до Перемоги. Процеси життєзабезпечення громади не припинялися. Навіть коли через дії ворога, лишилися без централізованого водопостачання - вистояли. Підтвердили тезу, що українцям усе під силу, коли об'єднуються і діють разом. Зусилля нашої громади отримали потужну підтримку з боку вищих органів влади, друзів і благодійників не лише з України, а всієї Європи. Як результат, в максимально короткий термін вдалося знайти альтернативу.

Шановні земляки, дякую Вам за спільну працю і її результати, за ініціативу й мотивацію, за те, що ми єдині у прагненні відстояти країну і розвивати громаду.

Безмежна шана і вдячність нашим Захисникам і Захисницям за надію на майбутнє, за кожен клаптик звільненої від окупантів землі.

Вклоняюся пам'яті Героїв, які віддали життя за нашу свободу. Схиляю голову перед матерями, вдовами, дітьми, які втратили своїх синів, чоловіків, батьків, рідних...

Світла пам'ять Героям!

Щохвилини пам'ятаймо, кому ми завдячуємо. Вони захищають нас там, а наше завдання — тримати тил й активно допомагати воїнам, що ми й робили попередні 365 днів.

Як жила та працювала громада протягом цього року — далі у звіті, ознайомитися можна за посиланням