Англійська мова навколо нас

2016 рік проголошений в У країні як рік англійської мови. В рамках запланованих заходів  18.03.2016 року в міському історично-краєзнавчому музеї ім. Занудька  відбувся відкритий виховний захід  «Англійська мова навколо нас». На заході були присутні учні 2 курсу навчальної групи № 436, представники громадськості, кореспондент міської газети « Козацька Вежа».

Ведучою заходу була Жидкова А.О., а в якості перекладача - викладач англійської мови Покроввського професійно-технічного училища Косевич Віталій Олександрович. Всі присутні здійснили екскурс в минуле – в історію нашого рідного краю. Історичні дати та події називалися українською мовою, а потім перекладалися англійською. Учні взяли  активну участь в обговорені цікавих історичних фактів з минулого,  уважно розглядали перші знаряддя праці Покровських копалень, які використовувались 130 років тому.

І учасники, і гості  в кінці мали можливість висловити думку щодо проведеного заходу. Директор музею Т.Жежеріна подякувала учням ОПТУ та їх наставникам Косевичу В.О., викладачу іноземної мови та Дерій З.В., викладачу історії  за участь у проведенні змістовного, пізнавального міського заходу.