Активність задля здоров'я

Тривають фізкультурно- оздоровчі заняття в рамках соціального проєкту “Активні парки - локації здорової України“ в межах Покровської міської територіальної громади.

Активності проходять на тренажерному майданчику центрального міського парку. Місце активного відпочинку включає в себе тренажери для різних груп м'язів, серед яких пристосування для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Учора координатор проєкту Владислав Тимтишин проводив з дітьми руханку з гімнастичними вправами. Також малеча із задоволенням долучилася до естафет та спортивних ігор на свіжому повітрі.

Важливо, що “активний парк” є інтерактивним. Просканувавши QR-код з інформаційного банера можна отримати відеінструкції з комплексами вправ різної складності від провідних спортсменів та відомих особистостей.

Активний парк — безкоштовна можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров'я та фізичну підготовку.

Заняття проходять тричі на тиждень, наступне буде в суботу, о 10.00. Детальніше про графік тренувань можна дізнатися на сторінці групи у фейсбук “Активні парки Покровської міської територіальної громади”.

Прес-служба міського голови.