Аби свято відчули усі


Надзвичайний світ, наповнений яскравими фарбами, світлими мріями та дзвінкоголосим сміхом - таким є дитинство. Сьогодні ж дорослі Покрова зробили усе, щоб цей світ виглядав ще більш розмаїто і радісно. Зранку до вечора на малечу чекають розваги, солодощі, незабутні враження…
Аби без уваги не залишився ніхто-ніхто, навіть ті, які щойно з’явилися на світ, або через хворобу не можуть поринути у святковий першочервневий вир, міський голова особисто відвідав пологове та дитяче відділення Центральної міської лікарні.


Спочатку Олександр Шаповал завітав до відділення, де народжується життя і нові мешканці Покрова. Гарні подарунки і щирі привітання цього дня отримали п’ятеро щасливих матусь, четверо з яких поповнили свої родини синочками, а одна – донечкою. Жінки не приховували, що зворушені такою увагою, і з радістю приймали побажання материнського щастя, злагоди у сім’ях, достатку та миру.
Не менш теплою та емоційною була зустріч із маленькими пацієнтами дитячого відділення. Одинадцятьом хлопчикам та дівчаткам цього разу випало зустрічати День дитинства на лікарняному ліжку. На відміну від дорослих, малечу зовсім не бентежив візит очільника міста. Знайомилися, розповідали про себе, і головне - не зволікали з оглядом пакетів із подарунками, не приховуючи свого задоволення.
А для міського голови відвідини малечі були не лише приємною місією, а ще й робочою зустріччю з адміністрацією закладу. Разом із заступником головного лікаря ЦМЛ з медичної частини Тетяною Конорєзовою та завідуючими відділеннями, Олександр Шаповал обговорив важливі поточні питання функціонування відділень, підкреслюючи, що реформування медичної галузі ніяк не позначиться на стабільній роботі медичних установ міста.
Прес-служба міського голови.

аби свято відчули усі. Зображення 1

аби свято відчули усі. Зображення 2аби свято відчули усі. Зображення 3

аби свято відчули усі. Зображення 4

аби свято відчули усі. Зображення 5

аби свято відчули усі. Зображення 6