Z_ефір: визначилися фіналісти

 

Обласний фестиваль-конкурс дитячої творчості впевнено крокує вперед. Цього року він об’єднав сотні талановитих дітей і вже зараз б’є справжні рекорди. Інструменталісти, театрали, вокалісти, танцюристи і навіть циркові артисти – Зефір демонструє багатожанровість та унікальність, і покровчани у цьому марафоні тримають першість.

Кожен етап конкурсу - це хвилювання, напруження боротьби, щирі емоції та яскраві враження. Півфінал, що пройшов у Нікополі, теж був сповнений моментів, які надовго запам’ятаються і учасникам, і компетентному журі. Покров представляла творча команда, діти підготували нові номери, які вперше демонстрували в номінаціях Зефіру. За місце у фіналі змагалися Покров, Кривий Ріг, Нікопольський, Апостолівський, Криворізький, Софіївський, Широківський  райони. Виступи номінантів супроводжувалися бурхливими оплесками, вирізнялися оригінальністю та серйозністю підходу.

Журі відзначало високий рівень конкурсантів, які по-справжньому вражали своєю майстерністю. Наше місто зібрало щедрий врожай нагород, усі конкурсанти зайняли призові місця.

Перше місце у Лії Куартової, Олександри Петрюк зі Школи мистецтв, зразкового колективу естрадного танцю «Вулиця ритмів». Друге – колективу «Світанок» з дитячої музичної школи, Варвари Сізової, Аристарха Черенкова зі Школи мистецтв, колективу акробатів ДЮСШ ім..Д.Дідіка. Третє – колективу «Сакс Мікс» з дитячої музичної школи.

На часі підготовка до фіналу, у якому візьмуть участь володарі золота. Він пройде вже у травні у ДніпроОДА, де будуть визначені переможці другого обласного конкурсу Z_ефір.

Прес-служба міського голови.