WC- повертаються

wc- повертаються. Зображення 1
Питання громадських туалетів, а скоріше їх відсутності, у нашому місті актуальне давно. Незручності відчувають не лише приїжджі, а й місцеві мешканці, особливо під час масових заходів. За майже два десятиліття делікатна проблема перейшла в розряд другорядних, а колись затребуваний санвузол у самому центрі міста поступово перетворювався на руїну.


Тож не дивно, що робітничий вагончик і працівники, що днями там з’явилися, викликали справжній ажіотаж і схвальні коментарі на адресу міського голови, який дотримав передвиборче слово. Дійсно, згідно міської програми, що передбачає відновлення санітарно-гігієнічних приміщень, розпочався капітальний ремонт туалету, що біля універмагу. Проект пройшов державну експертизу, наразі там триває розчищення території і демонтаж наземної частини об’єкту. Днями там має з’явитися банер з паспортом забудови, що містить зображення майбутнього приміщення, інформацію про його основні характеристики, підрядника, терміни та інші відомості.
Передбачається, що місце громадського користування буде відповідати сучасним архітектурно-будівельним та санітарно-гігієнічним нормам. З підведенням системи каналізації, вентиляції, водо- та електропостачання. При проектуванні увага зверталася на зручність експлуатації, якість та гігієнічність матеріалів. Територія навколо має стати безбар’єрною, благоустроєною та озелененою. А успішне комплексне вирішення делікатної проблеми, яка дискредитує імідж міста, зробить його більш комфортним та чистим.
Прес-служба міського голови.

wc- повертаються. Зображення 2