”VeloPokrov” - велолюбителі Покрова приєднуйтеся

Об’єднати усіх прихильників велосипедного спорту міста покликаний новий проект ”VeloPokrov”, анонсований на минулому тижні відділом молоді та спорту міськвиконкому.

Вже в суботу охочих приєднатися до міського велоруху організатори чекали на площі ім.Сірка. Саме звідси близько двадцяти учасників новоствореного велоклубу стартували у напрямку Зони відпочинку. Маршрут долали разом з досвідченим велоспортсменом, постійним учасником всеукраїнських змагань Володимиром Івановим.

- Це лише початок, - переконаний начальник відділу молоді та спорту Владислав Тиква. - У суботньому велоівенті взяли участь не лише молодь, а й діти та містяни середнього віку. Це свідчить про те, що цей вид спорту сьогодні надзвичайно популярний. Бо є одним із найефективних і водночас приємних способів підтримати себе у гарній формі.

Учасники зустрічі отримали масу задоволення від велопрогулянки, відзначаючи гарну організацію заходу, мали можливість познайомитися один з одним та зарядились позитивом на весь вікенд.

Кожний велолюбитель, незалежно від віку, може приєднатися до міської велоспільноти, аби активно і корисно разом проводити час, пропагуючи здоровий спосіб життя.

Про час і місце подальших активностей клубу ”VeloPokrov” відділ молоді та спорту інформуватиме на своїй сторінці у Фейсбук.

Прес-служба міського голови.