3 грудня уся світова громадськість відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю засвідчуючи свою увагу до їхніх проблем.

Цей день не можна назвати святковим, проте він є доброю нагодою для переосмислення свого життя, дає можливість вивірити, що вже зроблено і що ще треба зробити для формування гідних умов життя людей з обмеженими фізичними можливостями.
За офіційними даними, нині в Дніпропетровській області проживає  чимало людей з особливими потребами. Вони, як ніхто, потребують нашої уваги і допомоги. І не тільки держава має дбати про цих людей: кожен з нас має глибоко усвідомлювати наскільки важлива їм наша підтримка.
Сьогодні здійснюється важлива робота щодо надання таким людям соціальної допомоги, засобів реабілітації, соціальних виплат. 
Однак попри все ми розуміємо, що ще потрібно зробити багато. Тому Управління ВД Фонду в Дніпропетровській області звертає особливу увагу на вирішення проблемних питань, які турбують людей, що втратили своє здоров’я на виробництві. 
Також зі словами глибокої шани звертаюся до людей з обмеженими фізичними можливостями, які, незважаючи на виклик долі, проявляють виняткову силу духу.
Нехай турбота про ближнього, милосердя і терпимість стануть нормою нашого повсякденного життя.
Від усього серця зичу вам миру,  здоров’я, терпіння, успіхів у всіх ваших починаннях, щастя, достатку та добра.

Начальник управління ВД ФССУ
в Дніпропетровській області                              Борис Мазур


Земельні торги