219 проєктів надійшло на конкурсний відбір "Варто почати власну справу" Український ветеранський фонд Мінветеранів

Наразі команда Українського ветеранського фонду Мінветеранів ретельно опрацьовує кожен проєкт. Зокрема, перевіряється повнота поданих документів та відповідність встановленим вимогам, включаючи антикорупційну перевірку заявників.

Зверніть увагу, що датою отримання аплікаційного пакета вважається дата, коли всі документи були доставлені до Фонду через СRМ-систему. Кожен заявник отримає інформацію про дату оформлення своєї заявки та її номер через електронний лист, вказаний в аплікаційній формі.

Відповідальний структурний підрозділ Українського ветеранського фонду Мінветеранів приймає документи та протягом 5 робочих днів з дати отримання, в хронологічному порядку, здійснює технічний відбір на відповідність усім встановленим вимогам. Ми прагнемо забезпечити справедливий та прозорий відбір кожного проєкту.

Якщо у вас виникли запитання чи потреба уточнити інформацію щодо поданого аплікаційного пакета, будь ласка, надсилайте ваші звернення на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua із зазначенням в темі листа "Конкурс проєктів “Варто почати власну справу” та номер вашої заявки. Це дозволить ефективно обробити ваше звернення та надати вам вичерпну відповідь.

Детальніше про конкурс – на сайті Українського ветеранського фонду Мінветеранів https://veteranfund.com.ua/.../varto-pochaty-vlasnu-spravu/