20 лютого Україна відзначала другу річницю Революції Гідності та День вшанування Героїв Небесної Сотні

20 лютого україна відзначала другу річницю революції гідності та день вшанування героїв небесної сотні. Зображення 1

В Покров теж згадували ті трагічні події, які відбулися два роки тому у самому серці країни. Коли ввесь світ став свідком холодної жорстокості проти щирого, відчайдушного пориву зробити Україну кращою.
Урочистою ходою представники влади міста, трудових колективів, політичних партій, громадських організацій, військовослужбовці, волонтери та мешканці міста пройшли до пам’ятника Тарасу Шевченку. Мітинг відкрила заступник міського голови Наталія Бондаренко, нагадавши про доленосні лютневі події, які змінили українців як націю. І про сотню покладених доль, котрі віддали найцінніше заради нової європейської і демократичної України. У ході заходу звучали промови, патріотичні вірші та пісні.
А у знак скорботи присутні вшанували пам'ять полеглих у мирний час хвилиною мовчання, до стел загиблих у зоні АТО Почесних городян міста Дмитра Стрільця і Олександра Ісаєнка віднесли вінки. Наприкінці жалобного заходу була звершена заупокійна молитва та відбулася церемонія покладання квітів.
Напередодні, згідно розпорядження міського голови, в Покров пройшли тематичні заходи з нагоди Дня вшанування Героїв Небесної Сотні. Зокрема у центральній бібліотеці відбулося засідання круглого столу «Україна пам’ятає своїх героїв» за участі наших земляків – учасників антитерористичної операції.
Прес-служба міського голови.