19 лютого у міськвиконкомі відбулося щотижневе засідання оперативного штабу

Безперебійність роботи усіх систем життєзабезпечення Покров – ця тема незмінно залишається у пріоритеті. Тож у ході обговорення головний акцент робився саме на проблемних питаннях.

Керівники структурних підрозділів виконкому, комунальних служб, соціальної сфери, прозвітували про виконані планові та оперативні дії за поточний тиждень. Зазначалося, що підприємства й заклади функціонують у робочому режимі. При цьому міський голова наголосив на першочерговості вирішення завдань, від яких залежить комфорт та безпека Покроввців. Зробив акцент на питаннях, з якими звертаються люди, називаючи конкретні адреси, та зупинився на стані виконання раніше окреслених завдань.
Не знімається з порядку денного проблема відкритих люків, відновлення вуличного освітлення, приведення до ладу міста після зимової негоди. На сьогодні комунальники зосередили свою увагу на прибиранні вулиць, автобусних зупинок. Разом з тим було вказано на необхідність благоустрою дендропарку, проблемних районів вулиці Партизанської, ліквідації стихійного сміттєзвалища за будівлею колишнього готелю. Поставлено завдання і з обрізки дерев на Партизанській, Чехова, Середи, Горького.
Підкреслювалося, що питання благоустрою торкається кожного підприємства та закладу усіх форм власності, які, за сприятливих погодних умов, зобов’язані прибирати закріплені за ними території.
Окремо обговорювався на штабі механізм децентралізації системи теплопостачання міста, важелі впливу на злісних боржників комунальних послуг. За підсумками Олександр Шаповал визначив конкретні терміни виконання окреслених завдань.
Прес-служба міського голови.