17 сесія завершила свою роботу

17 сесія завершила свою роботу. Зображення 1
Сімнадцятого лютого відбулося V пленарне засідання 17 сесії Покровської міської ради. Депутати розглянули п’ять питань, внесених до порядку денного.


Серед інших було затверджено розмір соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально-вразливим верствам населення в рамках Програми децентралізації теплопостачання – 18 платіжний реєстр.
Підтримали депутати і рішення щодо визначення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку. Передусім, для створення повноцінного життєвого простору воїнам АТО - учасникам бойових дій, забезпечуючи при цьому ефективне використання потенціалу території міста.
Також внесли зміни до рішення 9 сесії «Про встановлення ставок земельного податку на території Покровської міської ради».
Питанням, що було відкладене четвертим пленарним засіданням до додаткового вивчення постійною комісією з питань депутатської діяльності, етики, гласності, зв’язків з громадськістю, стало подання депутата міськради Григорія Ширяєва про дострокове припинення повноважень. Як зазначила голова комісії Оксана Шкель, його було детально розглянуто, тож враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування» та «Про статус депутатів місцевих рад», було ухвалено, достроково припинивши повноваження депутата.
Засідання не обмежилося лише чергою денною, після розгляду основних питань, обговорення у сесійній залі продовжилося.

Ситуацію по комбінату окреслив депутат облради, голова правління ПАТ «ОГЗК» Сергій Шуваєв. Акцентуючи увагу на стабільному функціонуванні всіх підрозділів підприємства, насиченості інвестиційних програм, він наголосив на перспективах подальшого розвитку підприємства, насамперед, у розрізі профорієнтаційного навчання містян та працевлаштування за різними напрямками.

Говорили і представники громадських об’єднань. З пропозицією переглянути «Програму сприяння створенню та діяльності ОСББ» у новій редакції звернулася до депутатів від імені голів міських об’єднань очільниця ОСББ «Центральна перлина» Юлія Грінь. Було вирішено розглянути дане питання на депутатській комісії.
Прес-служба міського голови.