15 претендентів на вільні робочі місця отримали позитивний результат

15 претендентів на вільні робочі місця отримали позитивний результат. Зображення 1
На минулому тижні міський центр зайнятості на замовлення гірничозбагачувального комбінату провів ярмарок вакансій. Як повідомила директор соціальної установи Оксана Кравченко, до участі запросили не лише громадян, які перебувають на обліку як безробітні, а, через засоби масової інформації, усіх охочих жителів міста. Відгукнулося понад півсотні містян.

ПАТ «ОГЗК» мало потребу в укомплектуванні вільних вакансій за спеціальностями «електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування», «електрогазозварювальник», «машиніст насосних установок», «машиніст конвеєра», «охоронник», «сепараторник», «машиніст землесосного плавучого несамохідного снаряда» та інших. Про діяльність підприємства та запропоновані робочі місця присутніх поінформував начальник відділу кадрів Сергій Карпенко. В результаті співбесіди 15 претендентів отримали позитивний результат і були направлені на медичну комісію для подальшого працевлаштування на підприємство.

Налагодження продуктивної співпраці з роботодавцями – пріоритетне завдань міського центру зайнятості. А ярмарок вакансій – одна з найбільш ефективних форм роботи, результатом якої є реальне працевлаштування. Крім ПАТ «ОГЗК» з міським ЦЗ найбільш активно співпрацюють міські комунальні підприємства та Покровський виправний центр № 79.
Прес-служба міського голови.