11 червня відбудуться відбірні регіональні змагання Всеукраїнської Спартакіади «Сила Духу»

    Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області  11 червня поточного року о 10-00 годині за адресою: м.Дніпро, вул.Чернишевського, буд. 24-а (спорткомплекс Придніпровської державної академії будівництва та архітектури ) буде   проведена відбірна регіональна VІІ Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила Духу». 
Основна мета проекту «Сила духу» – соціально-психологічна адаптація потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, а також їх залучення до участі у громадському житті, заняття спортом та фізичною культурою і зміцнення здоров'я.        .
У змаганнях приймуть участь більше 100 спортсменів з 17 відділень Дніпропетровщини. Змагання проводитимуться з 6 видів спорту, а саме: армспорт, гирьовий спорт, бомбаскет, дартс, настільний теніс, шахи.  
По кожному виду змагань будуть визначені переможці, які урочисто нагороджуватимуться  грамотами та медалями.    
А у вересні поточного року в місті Ужгород відбудеться VІІ Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила Духу», де Дніпропетровщину представлятимуть переможці обласних відбірних змагань.