Всi новини, сторінка 10

23 09

21 вересня Покров зустрічав команди учасників ІІІ етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт». На стадіоні «Авангард» цього дня панувало справжнє свято спорту! Спортивна подія зібрала 11 команд з усієї Дніпропетровщини. Наше місто представляли  учні СЗШ№6.


20 09

Днями у Дніпрі відбулося одразу дві важливі події для українських дзюдоїстів. Завершився Чемпіонат України серед молоді до 23-х років та Відкритий Чемпіонат України серед ветеранів. В обох змаганнях сере призерів - покровчани.




16 09

Володимир Томілов, керівник автомодельного гуртка, у складі національної збірної взяв участь у Чемпіонаті та Кубку Європи, де Команда України посіла переможні другі місця.



14 09

Учні колективної радіостанції Будинку творчості продовжують завойовувати радіоефір країни та світу. Радіоспорт став улюбленим для багатьох юних покровчан. І навіть після закінчення школи вони активно продовжують займатися справою до душі та беруть участь у змаганнях.


13 09

Минулий тиждень пройшов у місті під знаком спорту. Турнірами, флеш-мобами, відкритими заняттями та показовими виступами зустріли покровчани День фізичної культури і спорту.


10 09

Під патронатом міського голови Олександра Шаповала


10 09

Мешканці Покрова своїм прикладом доводять, якщо бажаєш досягти висот - необхідно любити свою справу та наполегливо тренуватися!