Всi новини, сторінка 12

03 08

Парковий сезон у Покрові проходить під знаком популяризації активного способу життя. Публічні заходи, які цьогоріч відділ молоді та спорту міськвиконкому організовує в рамках загальнодержавного соціального проекту “Активні парки – локації здорової України”, з кожним разом об'єднують все більше і більше мешканців громади різного віку.


27 07

Учні відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка показали високі результати на Чемпіонаті України серед молоді, юніорів та юнаків. Змагання проходили 21-25 липня в Одесі й зібрали сотні спортсменів з шістнадцяти областей України. Вихованці тренерів Ігоря Мациборка та Олега Мовчана від початку літа інтенсивно тренувалися і це позитивно позначилося на результатах. Покровчани завоювали 6 - золотих, 2 - срібні та 2 бронзові нагороди Чемпіонату України.


26 07

Чергове засідання Мама-клубу присвятили визначним місцям України, котрі  входять до чудес світу. Саме так, в ігровій формі, юним покровчанам розповідали про рідну країну, 30-річчя Незалежності якої святкуємо цього року.


22 07

Серія шахових турнірів пройшла у Покрові з нагоди Міжнародного дня шахів. За підтримки відділу молоді та спорту міськвиконкому ГО “Шахи для життя” провели матчеві зустрічі для юних та дорослих шанувальників цієї інтелектуальної гри.


19 07

19 липня Україна відзначає нове професійне свято - День тренера. Дата обрана невипадково, в цей день рівно 25 років тому Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава. До найзірковіших перемог спортсмени йдуть разом зі своїми наставниками, які часом залишаються за кадром. Перші з них це викладачі дитячих спортивних шкіл.


19 07

Цьогоріч вперше вітаємо Вас із професійним святом на державному рівні. Без Вас неможливий розвиток спорту і примноження спортивної слави нашої країни, нашого міста. Завдяки Вам Покров має славні спортивні традиції, а вихованці спортивних шкіл та клубів міста досягають високих результатів на всеукраїнських та міжнародних турнірах.


09 07

Справжнім подарунком для родин, які люблять активний відпочинок, стало свято “Наша дружна спортивна родина", що відбулося вчора на Руднику, у парку Гірників. Організатори - відділ молоді та спорту міськвиконкому, намагалися, аби для гостей спільне дозвілля стало ще одним радісним днем теплого сімейного спілкування, де вони будуть одним цілим, відчують міцність, тепло та підтримку самих найрідніших.


07 07

Днями наше місто стало великою ареною для відкритого Чемпіонату Дніпропетровської області з таїландського боксу серед молоді, юніорів та юнаків.


05 07

Третього липня покровчани зібралися у фан-зоні центрального парку, аби підтримати нашу команду. Ідея спільного перегляду матчу, до якого було прикуто погляди усього світу, належала молодіжній раді міста за  підтримки міського голови Олександра Шаповала.


05 07

Минулої суботи там знову було гаряче від спортивних розваг. Десятки дітей різного віку взяли участь в активностях, організованих відділом молоді та спорту міськвиконкому та проведеними на волонтерських засадах вчителями фізкультури Сергієм Бруском та Ольгою Коровіною.