Всi новини, сторінка 13

01 07

Команда Будинку творчості достойно представила Дніпропетровщину, зайнявши найвищу сходинку п’єдесталу переможців.


29 06

Цьогорічні святкові заходи проходили під гаслом активного дозвілля та здорового способу життя. І хоч негода внесла свої корективи, проте не завадила гарному настрою. Частина запланованого, все ж таки, відбулася, що стало справжньою подією і для учасників, і для організаторів - відділу молоді та спорту виконкому.


25 06

На минулих вихідних у Покрові пройшов фінал турніру ветеранів із шахів на кубок міського голови. Змагання організовані громадською організацією “Шахи для життя” спільно з відділом молоді та спорту міськвиконкому. За титули найсильніших змагалося чимало досвідчених шахістів, адже цей вид спорту у Покрові досить популярний.


25 06

Святкові заходи до 25-ї річниці Дня Конституції України та Дня


23 06

Кожна робота Нікіти Тітова вражає глибоким сенсом, влучно та лаконічно візуалізує те, що відбувається у суспільстві. Його мистецький відгук на українські реалії покровчани тепер можуть побачити не лише в соціальних мережах, а як експозицію. Також дізнатися більше про відомого українського digital-художника естонського походження, чиї гостросоціальні плакати викликають справжній мистецький ажіотаж.


23 06

Минулі святкові вихідні пройшли у Покрові весело та спортивно. Серед різноманітних активностей запам'яталися містянам фізкультурно-оздоровчі заходи в рамках соціального проекту “Активні парки - локації здорової України”.


17 06

Срібні медалі чемпіонату області з футболу та призові місця відкритої першості м. Запоріжжя з карате — такими є останні здобутки вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідика.


09 06

Початок літа вихованці та тренери спортивних осередків міста зустріли як і годиться чемпіонам – з медалями. Покровчани здобули перемоги на престижних змаганнях.


24 05

В арсеналі вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста додалося спортивних перемог.


11 05

Акробати Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка  успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики серед юнаків. З 4 по 8 травня  юні спортсмени  змагалися у Вінниці, куди з’їхалися  понад  двохсот учасників із дев'яти областей та Києва. Судді  оцінювали виступи за трьома критеріями – артистизм, техніка виконання та складність.