Всi новини, сторінка 5

01 06

Початок літа — це завжди подія для дітей громади. Особливо коли найкраща пора року починається зі свята - Міжнародного дня захисту дітей. За останні 462 доби він набув фактичного значення, бо українських дітей захищають та рятують від російської агресії. Близько трьох тисяч дітей, втікаючи від війни, перебувають з батьками у Покрові.


30 05

Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна», спрямовану на формування української громадянської ідентичності серед населення. За інформацією відділу молоді та спорту Покровської міської ради, онлайн-проєкт покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії.


29 05

Вихованка ДЮСШ ім. Дані Дідіка Ліза Литвиненко представляла збірну України на престижному міжнародному турнірі із дзюдо світової серії Upper Austria Grand Prix, що проходив в австрійському Лінці. Дівчина впевнено провела змагання у ваговій категорії до 78 кг та виборола бронзу!


16 05

Минулими вихідними у Хорватії проходив «Alpe Adria 2023» - Міжнародний турнір зі стрибків у воду серед юніорів та дорослих. Водна арена міста Задар об'єднала спортсменів із шести країн світу. Україну представляли спортсмени з Дніпропетровщини, серед яких кандидат у майстри спорту Неллі Чуканівська - вихованка СК “Манганіт” (тренер Анастасія Янченко).


02 05

Загальнодержавний соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України” об'єднує  мешканців громади різного віку, популяризує активний спосіб життя. Він входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета – популяризувати спорт та залучати до оздоровчої рухової активності усі категорії громадян. Сьогодні, 2 травня, в Покровській міській територіальній громаді стартували спортивні заняття в рамках цього проєкту.


07 04

У складі збірної України Артем завоював бронзу на турнірі світової серії з дзюдо Grand Slam.


04 04

Сьогодні важлива і цінна кожна перемога. Спортивна — не виняток. А коли найвищі сходинки п'єдесталу підкорюють земляки — приємніше вдвічі.


28 02

Вихованець заслуженого тренера України Ігоря Мациборка впевнено підкорює ринг, прославляючи свою країну на престижних змаганнях.


08 02

Початок лютого порадував покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки були першими на престижних спортивних змаганнях, виборовши золоті нагороди.


30 01

Україна розпочала новий міжнародний сезон в дзюдо зі срібла, що принесла колишня вихованка ДЮСШ ім. Дані Дідіка - Ліза Литвиненко. Турнір серії Гран-прі пройшов у минулі вихідні в португальському містечку Алмада.