Всi новини, сторінка 4

21 08

Чергове «золото» наш боксер завоював у Німеччині, де з 16 по 19 серпня проходив міжнародний турнір з боксу. Вихованець Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, Нікіта Захарченко має вагомі здобутки на змаганнях світового рівня. Хлопець вже не перший рік підкорює ринг своєю працелюбністю, силою духу й волею до перемоги. Стипендіат міського голови, він прославляє Україну далеко за її межами.


16 08

Вихованка ДЮСШ «Манганіт» продовжує підкорювати висоту, здобувати вагомі результаті у спорті високих досягнень. Неллі стала справжньою сенсацією хайдайвингу – висотних стрибків у воду. В останніх змаганнях, які проходили у Словенії з 11 по 14 серпня, учениця Анастасії Янченко та Олега Вишиванова виступала вже у категорії дорослих.


14 08

Другий рік Україна зустрічає День молоді разом з усім світом. З сиренами, обстрілами – захищаючи свою свободу та незалежність. Відстоюючи суверенітет держави заради майбутнього. Для Покрова це особлива дата, бо молодь міста є ініціатором важливих справ і починань, прославляє рідну країну своїми вагомими досягненнями. І цьогорічний День молоді місто зустріло спортивними ініціативами та турнірами.


07 08

Шостого серпня в угорському Будапешті 19-річна спортсменка підняла прапор України на Masters. Ця блискуча перемога показала міць, відмінну підготовку та силу духу нашої спортсменки.


03 08

На тому тижні у Швейцарії проходив традиційний і найпопулярніший у Європі турнір хайдайверів (стрибунів у воду з екстремальних висот) «Іnternational cliff giving championship 2023». Разом з дорослими змагалися юніори з України та Великобританії. Українські юніори, серед яких випускниця СК “Манганіт”, продемонстрували дуже високий рівень виконання стрибків і потрапили у фінал. Неля Чуканівська стала переможницею цього турніру серед юніорів, а серед дорослих посіла 4 місце.


25 07

Понад 80 медалей – такий, золотий ужинок минулого тижня. Наші спортсмени прославляють Україну на змаганнях всіх рівнів, серед чемпіонів – покровчани.


21 07

Учора у шахових баталіях  взяли участь 22 поціновувачі  цієї мудрої гри. До нашого міста приїхали талановиті молоді шахісти з Нікополя, які склали серйозну конкуренцію покровчанам, серед яких як молоді так і досвідчені гравці. Про це повідомляє голова ГО «Шахи для життя» Валерій Косолапов.


19 07

Наша землячка, переможниця Чемпіонату Світу -2022 серед юніорів з висотних стрибків у воду Неллі Чуканівська здобула вагомий результат, готуючись до цьогорічного Чемпіонату«World Aquatics», FINA з водних видів спорту. Заключний етап підготовки проходив у маленькому італійському містечку Триєста.


10 07

Не перший місяць як громада м. Покров є учасником соціального загальнонаціонального проєкту “Активні парки - локації здорової України”. Ініціатива об'єднує мешканців громади різного віку та популяризує активний спосіб життя. До безкоштовних занять у центральному парку запрошуються усі, хто хоче стати здоровішим та активнішим.


20 06

Початок літа порадував покровчан досягненнями у спорті. Наші земляки стали кращими на спортивних змаганнях, виборовши призові нагороди.