Всi новини, сторінка 3

13 11

Буковина збирала найсильніших спортсменів на чемпіонаті серед молоді та жінок-молоді на честь бійців ГУР МО. Цьогоріч у змаганнях взяли участь близько 300 боксерів з усіх куточків України. За збірну Дніпропетровської області виступав наш Нікіта Захарченко. Він провів яскраві двобої у вазі 75 кг, зайнявщи найвищу сходинку п’єдесталу слави.


07 11
7 листопада 2023 р. 627 Спорт

Все життя у спорті

Футбол - моє захоплення: Геннадій Сєвєров відзначає 50 років тренерської діяльності


06 11

Одразу п’ять медалей привезли до рідного міста наші спортсмени, вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.


31 10

28 жовтня місто Кам'янське зустрічало учасників Кубку Дніпропетровської області зі спортивної акробатики. Близько 130 акробатів з Дніпра, Кривого Рогу, Кам'янського та Покрова змагалися за першість. Турнір став справжнім святом спорту, разом з тим - напруженою боротьбою за можливість піднятися на п'єдестал пошани. Наші спортсмени, вихованці Ольги Образцової, показали відмінну підготовку і волю до перемоги. "Золото" завоювала чоловіча пара у складі Максима Матяша


10 10

Нікіта Захарченко та Дмитро Шелесько піднялися на перші сходинки п’єдесталів. Вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка переможно здійняли прапор України!


03 10

У Покрові триває соціальний проєкт “Активні парки - локації  здорової України”. Він реалізується в рамках загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського.


08 09

Вітаю Вас із Днем фізичної культури і спорту - святом здорових, цілеспрямованих людей, який ми відзначаємо 9 вересня! Покров відомий славними спортивними традиціями та талановитими спортсменами. Попри війну наші земляки продовжують виступати на міжнародних змаганнях, здобувати медалі, таким чином прославляючи Україну та рідне місто. Ми пишаємося Вашими досягненнями!


08 09

Щойно розпочався навчальний рік, а педагоги громади вже мають заслужені відзнаки. Учитель фізичної культури ліцею №5 Ольга Коровіна отримала Подяку Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Зокрема, педагога відзначено за мотивацію учнівської молоді до занять фізкультури та спорту.


30 08

Покровчанку Неллі Чуканівську заслужено вважають однією з найсильніших стрибунів хайдайвингу не лише України. Чергова перемога тому підтвердження. З великим відривом від суперниць 16-річна спортсменка виграла змагання у Норвегії.


22 08

Днями на Дніпропетровщині пройшло дві яскраві спортивні події — Чемпіонат Дніпропетровської області зі спортивної акробатики та Всеукраїнський турнір пам'яті видатного тренера Геннадія Горяїнова.