Всi новини, сторінка 7

16 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак - Під удар потрапили районний центр, Червоногригорівська і Мирівська громади.


15 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогоднішній день, як і кожен день цієї війни, почався з результатів наших захисників неба. За минулу ніч вдалося збити 10 «шахедів» із десяти, застосованих росіянами.


15 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По райцентру та Червоногригорівській громаді вдарив дронами. Мирівську громаду обстріляв з важкої артилерії


12 04

- Саме цього року потрібно сконцентрувати весь спільний потенціал на тому, щоб захистити і Україну, і незалежність кожного народу, який межує з Росією. Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресконференції за підсумками саміту Ініціативи трьох морів.


12 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Уламки впали на територію об'єкту критичної інфраструктури. Там сталася пожежа. Рятувальники вогонь приборкали.


11 04

Сьогодні покровчани разом з усією світовою спільнотою згадують події Другої світової, котрі є однією з найбільших катастроф 20 сторіччя – трагедію нацистських катівень. Саме 11 квітня 1945 року в’язні Бухенвальду підняли інтернаціональне повстання, цей день увійшов в історію символом мужності, нескореності, незламної людської гідності.


11 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день.


11 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Збили над областю 5 БпЛА. Два на Криворіжжі та один – у Павлоградському районі.


10 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Сьогодні – Харків, Харківщина. Багато питань для міста, для області.


10 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Використовуючи дрони та артилерію, вгатив по району ще 6 разів. Під ударом були Нікополь, Марганецька і Покровська сільська громади.