Всi новини, сторінка 4

26 04

Проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте дозвілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію мешканців нашої громади. Взявши участь у весняному прибиранні, кожен зміг докласти до цього руки, підтримати комунальників та показати свою згуртованість. У впорядкуванні територій громади взяли участь колективи підприємств, установ, організацій усіх форм власності, підприємці та небайдужі мешканці.


26 04

Щороку 26 квітня Покров разом з усією Україною відзначає День пам'яті Чорнобильської трагедії та вшановує полеглих учасників ліквідації наслідків аварії. Біля пам’ятного знаку “Землякам, які в ім'я життя пройшли крізь полум'я Чорнобиля” лунали слова вдячності за мужність, героїзм і самовідданість героїв - чорнобильців.


26 04

Зазначив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Головне за цей день.


26 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Після опівночі ворог з важкої артилерії обстріляв Марганецьку громаду, що на Нікопольщині. Всюди минулося. Загиблих та постраждалих немає.


26 04

38 років тому відбулася світова трагедія, найбільша техногенна та екологічна катастрофа сучасності — аварія на ЧАЕС. Сьогодні, в День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи, ми вшановуємо співвітчизників, які ціною власного життя і здоров'я, під великими дозами опромінення зупинили підступного ворога. Пожежники, військовослужбовці, медики, водії, будівельники та люди багатьох інших професій, серед яких наші земляки, пройшли усі кола ядерного пекла, закривши світ від атомного лиха.


25 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні Президент Байден підписав ухвалений Конгресом пакет підтримки – підтримки, зокрема, української.


25 04

У ході підготовки до проведення чергової сесії міськради, пройшли засідання постійних депутатських комісій. Депутати обговорили питання, проєкти рішень, що виноситимуться на розгляд сесії. У роботі комісій також взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому.


25 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Артилерійським вогнем ворог накривав сам Нікополь, Марганець і Червоногригорівську громаду.


24 04

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто фінансово-економічні питання, соціальні, архітектури та ЖКГ. З усіх прийняті відповідні рішення.


24 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Хочу подякувати за цей день усім, хто справді все робить заради того, щоб життя зберігалося.