Всi новини, сторінка 2

07 05

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання позачергової 53 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Засідання розпочалося хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів. На сесії розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного, з усіх прийнято відповідні рішення.


07 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Щойно провів засідання Ставки. Перше – це фронт. Доповідь Головкома – він був на передовій, безпосередньо у бригадах.


07 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - З артилерії агресор обстріляв Марганецьку громаду. Дронами-камікадзе вдарив по самому Нікополю та Мирівській громаді.


06 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері агресор поцілив дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. Ще два близько опівночі спрямував на Червоногригорівську. Там пошкодив високовольтну лінію електропередач.


05 05

Сьогодні нам по-особливому відгукується Великдень. У цей світлий день утвердження перемоги добра над злом, ми палко віримо в перемогу над ворогом, який прийшов на нашу землю і змушує страждати мільйони українців. Дякую усім і кожному, хто тримає стрій у тилу і на фронті. Доземно вклоняюсь Захисникам за їхню мужність, незламність, міць та силу, яку вони проявляють, наближаючи Перемогу.


04 05

Великдень - це свято перемоги життя над смертю, добра над злом. Саме за це борються наші Захисники, стримуючи темні варварські сили й не пускаючи їх до наших осель. Аби Воїни Світла відчули, що люди, які живуть у відносно мирних містах, вдячні їм за захист, підготували для них, освятили та передали великодню випічку. Разом із смачними запашними пасочками бійці отримали часточку тепла та радість світлого Воскресіння Христового.


03 05

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 220 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 106 заяв для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій.


03 05

Підтримка, взаємодопомога й співпраця – про це масштабний проєкт ТитаниUA, який згуртовує та надихає. Ініціатором проєкту став голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Це починання – на часі, бо для тих і про тих, хто боронить рідну землю, захищає її незалежність та суверенітет.


03 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Підсумки цього дня.


03 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Виникла пожежа, яку рятувальники вгамували. Минулося без жертв.