Всi новини, сторінка 8

09 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день.


09 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По два у Дніпровському та Кам'янському районах. І ще один – у Криворізькому. Ввечері агресор атакував Нікопольщину.


08 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні. Фронт та захист наших міст.


08 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог бив дронами-камікадзе та артилерією. Вибухи лунали у Нікополі і Марганецькій громаді.


05 04

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 260 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 88 заяв для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій.


05 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів Ставку – передусім щодо виробництва та постачання дронів і РЕБ на цей рік.


05 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Їх оборонці неба знищили. Збили 2 "шахеди" – над Павлоградським та Нікопольським районами. Протягом ночі агресор бив і з артилерії.


04 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Дорогі українці, українки! Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару. Зокрема, пошкоджені будівлі коледжу, дитячого садочка.


04 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Застосував дрони-камікадзе й важку артилерію. Загалом було півдесятка атак.


03 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. - Дорогі українці, українки! Зараз у Дніпрі тривають рятувальні роботи після російського ракетного удару.