Всi новини, сторінка 5

24 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог застосовував дрони-камікадзе різних типів та важку артилерію. Поцілив по райцентру, Мирівській і Марганецькій громадах.


23 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні був дуже довгий день, більшість часу – саме військовим питанням.


Відповідно до розпорядження міського голови щодо скликання чергової 52 сесії Покровської міської ради 8 скликання свою роботу розпочинають профільні постійні комісії Покровської міської ради, на засіданнях яких будуть розглянуті проєкти рішень з різних напрямків діяльності: - комісія з питань соціального захисту населення та молодіжної політики, освіти та охорони здоров'я, культури та спорту (голова комісії Тетяна Сударєва); - комісія з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності ті


23 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог поцілив по місту FPV-дроном. І вгатив з важкої артилерії. Близько опівночі артобстріл пережила й Червоногригорівська громада, що на Нікопольщині.


22 04

Найвищу ціну за волю України та спокійне мирне життя для кожного з нас заплатив ще один наш земляк - солдат, водій протитанкового відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмового батальйону Сергій Копил.


22 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька головних речей за цей день.


22 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Загиблих та постраждалих немає.


19 04

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


19 04

Сьогодні місто зі скорботою прощалося з Максимом Скрипником, старшим сержантом, сапером інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення. Герой загинув поблизу населеного пункту Райгородка, що на Харківщині, йому було 46 років… У мирному житті талановитий спортсмен, тренер, майстер спорту України з легкої атлетики, він віддав найцінніше заради майбутнього своєї землі.


19 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Головне за сьогодні.