Всi новини, сторінка 8

05 04

Медзаклади продовжують стабільно виконувати свою головну роботу – надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує. Стаціонарні відділення ЦМЛ функціонують 24/7, Центр первинної медико-санітарної допомоги безперебійно приймає пацієнтів. Бригади "швидких" надають екстрену медичну допомогу. За минулий тиждень до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 2093 осіб, 84 — отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях. У цілодобовому стаціонарі проліковано 62


04 04

Така допомога досить актуальна - на території України спостерігається стабільне зростання захворюваності на коронавірус. Тенденція прослідковується і в Покрові. За останній тиждень у Центрі первинної медико-санітарної допомоги зафіксували 45 хворих на COVID-19, місяць тому було - вісім.


03 04

Сьогодні, третього квітня, 75-й ювілейний день народження відзначає людина, яке все своє життя присвятила медичній справі - лікар-офтальмолог центральної міської лікарні Ганна Григорівна Заброда. Ганна Григорівна більш як півстоліття працює у стінах лікарні рідного міста, лікуючи людей.


30 03

З Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) нашу громаду пов'язує тривала співпраця, що почалася з конкурсного відбору понад два роки тому. Як результат - реалізація проєкту з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини № 4 та № 5. Реконструкція амбулаторій (дорослої та дитячої поліклініки) — це основний, але далеко не єдиний аспект взаємодії. В межах проєкту розпочато реалізацію масштабної навчальної програми.


27 03

Медзаклади продовжують стабільно виконувати свою головну роботу – надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


23 03

Медзаклади продовжують стабільно виконувати свою головну роботу – надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


17 03

Медзаклади продовжують стабільно виконувати свою головну роботу – надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


07 03

За програмою “Доступні ліки” покровчани можуть отримати 462 лікарські засоби безкоштовно або з невеликою доплатою. Як зазначає директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Саламаха, це ліки від серцево-судинних та цереброваскулярних захворювань, діабету ІІ типу, інсуліни та аналоги, ліки для профілактики інсультів та інфарктів, від розладів психіки та поведінки, епілепсії, нецукрового діабету, віднедавна - хвороби Паркінсона.


01 03

Медзаклади  продовжують стабільно виконувати свою головну роботу – надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.  Стаціонарні відділення ЦМЛ функціонують 24/7, Центр первинної медико-санітарної допомоги безперебійно приймає пацієнтів. Бригади “швидких” надають екстрену медичну допомогу.


24 02

16 лютого, стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Товариства Червоного Хреста України та компанії «Редроуз Сі Пі Ес Лімітед» з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни, шляхом надання грошової допомоги.