Всi новини, сторінка 2

08 05

Вперше взяти участь у міжнародних змаганнях, стати призером і виконати норматив майстра спорту міжнародного класу - це справжній спортивний успіх, характер і наполеглива праця.


08 05

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини. З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, комісією розглянуто ряд питань. Усі питання попередньо були детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей міськвиконкому. За результатами засідання були прийняті компетентні рішення.


08 05

МКП «Покровводоканал» повідомляє, що 29 травня  2024 року з 00:00  години  до 23:00 години буде  припинена  подача  води  абонентам  м. Покров з подальшим хлоруванням мереж міста у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на водопровідних мережах та  підготовки обладнання до роботи в осінньо-зимовий  період. З 23:00 години 29 травня до 15:00 години  30 травня  абонентам буде подаватися вода з підвищеною дозою хлору.


08 05

Україна приєдналася до європейської традиції і цього року вперше відзначає 8 травня як День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 -1945 році. Саме цього дня 79 років тому в Європі настали перші хвилини довгоочікуваного вистражданого миру, який наближали і українці, в тому числі наші земляки.


08 05

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю


08 05

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 16 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 3 заяви для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. Триває робота з організації соціального захисту осіб, які опинились в СЖО. В


08 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Перше – фронт. Бої там, де найбільш гаряче. Напрямки Покровський, Курахівський, Краматорський, Лиманський, Времівський, Купʼянський.


08 05

Дякую захисникам і захисницям, які трощать вороже залізяччя. На варті – вдень і вночі. Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


08 05

Сьогодні, у День пам'яті та перемоги, ми вшановуємо тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни. Внесок українського народу у перемогу над нацизмом надзвичайно вагомий. Більше семи мільйонів наших співвітчизників воювали, а українська земля була одним з основних полів битв.


07 05

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 10.05.2024