Всi новини, сторінка 5

02 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. -Три рази обстріляв район з важкої артилерії і РСЗВ. Й 9 – атакував дронами-камікадзе.


01 05

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю


01 05

Залучення школярів до активного дозвілля сприяє психоемоційному розвантаженню та пропагує активний спосіб життя. Долучаючись до онлайн-марафонів, діти демонструють свою спортивну майстерність, витривалість, кмітливість, силу єдності. Разом з тим покращують свій емоційний стан та знижують рівень тривожності.


01 05

«Історія українського громадянського суспільства» - саме таку назву має курс, підготовлений у межах проєкту «Фенікс», що впроваджується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу, розроблений у партнерстві з Українським Інститутом. 


01 05

В Центрі соціальних служб Покровської міської ради Дніпропетровської області за минулий тиждень здійснено прийом 45 осіб, у тому числі - внутрішньо переміщених. Прийнято 5 заяв для здійснення оцінювання потреб родин з метою встановлення статусу дитині, як така що постраждала внаслідок воєнних дій. З цією метою фахівцями Центру відвідано родини за адресою їх фактичного місця проживання, складено відповідні акти оцінки потреб. У складі робочої групи фахівцями Центру відвідано 69 родини ВПО для перевірки


01 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні передусім наша вдячність кожному воїну Державної прикордонної служби України.


01 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. -Агресор застосував не лише важку артилерію, а й РСЗВ "Град". Постраждала 82-річна жінка. Лікуватиметься амбулаторно.


30 04

Марія Грушецька, одинадцятикласниця ліцею №2, представила на міжнародному рівні проєкт команди «План.Дій» - «Дощолов. Вода з неба там, де треба» і стала півфіналісткою Міжнародної нагороди Young Eco-Hero Awards 2024 від організації Action For Nature. Ця міжнародна премія щороку відзначає юних еко-активістів віком від 8 до 16 років, які втілили значимий для збереження довкілля проєкт. З-поміж 258-ми заявок із 33-х країн Марія представляє Україну у півфіналі конкурсу.


30 04

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


30 04

Національної соціальної сервісної служби у Дніпропетровській області