Всi новини, сторінка 3

07 05

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 10.05.2024


07 05

У Покрові відкрили меморіальну дошку Заслуженому тренеру України Миколі Антоновичу Шарікову.


07 05

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання позачергової 53 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Засідання розпочалося хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів. На сесії розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного, з усіх прийнято відповідні рішення.


07 05

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованою першою леді України Оленою Зеленською на платформі чат-боту СоцДопомога розроблено інструмент - Трекер настрою, завдяки якому можна моніторити свій настрій, розрізняти позитивні та негативні емоції, відслідковувати вплив зовнішніх факторів на емоційний стан і розуміти, як його покращити. Трекер настрою допомагає зберігати емоційний баланс, отримувати поради щодо ментального здоровʼя, поділитися своїм


07 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Щойно провів засідання Ставки. Перше – це фронт. Доповідь Головкома – він був на передовій, безпосередньо у бригадах.


07 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - З артилерії агресор обстріляв Марганецьку громаду. Дронами-камікадзе вдарив по самому Нікополю та Мирівській громаді.


06 05

Медзаклади працюють в стабільному режимі, продовжують надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


06 05

Творчі заклади культури продовжують навчати, виховувати, прищеплювати любов та повагу до національної спадщини. У Школі мистецтв та Дитячій музичній школі цьому приділяють головну увагу, адже мистецтво виступає одним з основних чинників формування особистості. Викладачі закладають основу для подальшого розвитку маленьких покровчан. Результатом цієї роботи є успіхи вихованців шкіл на конкурсах всіх рівнів.


«Про скликання позачергової 53 сесії Покровської міської ради 8 скликання»


06 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ввечері агресор поцілив дроном-камікадзе по Марганецькій громаді. Ще два близько опівночі спрямував на Червоногригорівську. Там пошкодив високовольтну лінію електропередач.