Всi новини, сторінка 10

23 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог поцілив по місту FPV-дроном. І вгатив з важкої артилерії. Близько опівночі артобстріл пережила й Червоногригорівська громада, що на Нікопольщині.


22 04

Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією розроблено путівник ветерана Піксель. В путівнику зібрана корисна та важлива інформація щодо шляху адаптації ветерана до мирного життя, за наступними напрямами


22 04

Медзаклади продовжують стабільно виконувати свою головну роботу – надавати доступні медичні послуги тим, хто їх потребує.


22 04

Найвищу ціну за волю України та спокійне мирне життя для кожного з нас заплатив ще один наш земляк - солдат, водій протитанкового відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмового батальйону Сергій Копил.


22 04

З настанням весни в сільськогосподарських підриємствах, в індивідуальних садах і городах розпочинається активне використання пестицідів та агрохімікатів. Поводження з пестицидами регламентовано законами України «Про пестициди і агрохімікати», «Про захист рослин», «Про бджільництво», ДСП 8.8.1.2.001-98 «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві». Використання пестицидів, а також продаж їх населенню повинні


22 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 22.04.2024 -23.04.2024, 24.04.2024


22 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька головних речей за цей день.


22 04

Громадська організація Юридична сотня спільно з фахівцями Міністерства у справах ветеранів,Міністерство соціальної політики України, Міністерство оборони України та Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine розробила “Пам’ятку учасникам російсько-української війни”. Мета — забезпечити військовослужбовців базовою інформацією щодо пільг, прав і соціальних гарантій, а також – надати рекомендації щодо порядку дій в певних ситуаціях. Безоплатно


22 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Загиблих та постраждалих немає.


19 04

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.