Всi новини, сторінка 2

07 05

Символ Японії прикрасив улюблене місце відпочинку покровчан. Дивовижним природним явищем можуть милуватися як мешканці міста, так і гості Покрова, відкриваючи неповторну красу декоративної вишні.


06 05

Парк Гірників, що на Руднику,  продовжують наповнювати новими деталями  та декором.


05 05

Напередодні святкових вихідних у парку ім. Б. Мозолевського встановили  новий арт-об’єкт. Це перо – символ навчання та  підкорення нових висот. Також  паркова скульптура нагадуватиме покровчанам про бережливе ставлення до природи, адже її історія  - це успішно реалізована екологічна ініціатива.


27 04

Топіарні скульптури давно стали візитівкою одного з найулюбленіших місць відпочинку покровчан і гостей міста. А минулими вихідними центральний парк поповнився новим арт-об'єктом.


26 04

Пам’ятне видання стало результатом спільної роботи ГО “Союз Чорнобиль” та міської влади.


11 03

Рік нещодавно почався, а міська бібліотека вже вдруге отримала велику партію книг. Це означає, що покровчан чекають цікаві новинки. Черговому поповненню посприяли експертка з питань електронного управління в Україні, громадська діячка  Яніка Мерило та посольство Великої Британії.


23 10

Музей – це справжні ворота в історичну пам'ять нашого міста, наше спільне надбання. Ми перетворюємо його на  потужний  культурний та просвітницький заклад. Він має стати душею міста, справжнім центром громади, - зазначив міський голова Олександр Шаповал.