Вихідні у Покрові: весело та змістовно

 

Літо – у розпалі, а щоб воно залишало лише приємні спогади, проходило насичено та цікаво, покровчанам пропонують цілий спектр заходів. Не перший рік, у рамках програми «Покров вечірній», містян запрошують до змістовного дозвілля, проводити уїкенд у колі друзів і родини, у затишку центрального парку, з аніматорами, іграми, мультфільмами. Відділ культури виконкому продумав розваги, адаптовані до вікових особливостей малечі. Розширює свої можливості і парк, який з кожним роком стає все сучаснішим.

Запрошують до майстер-класів та ігор

Місцем, де вирує творчість, де завжди весело, цілком справедливо  вважають паркову альтанку. Тут завжди є малеча, бо кожен знає, в альтанці запропонують цікаву гру, або заняття до душі. Хто любить малювати, того запросять до майстер-класу.

Кого приваблюють рухливі ігри, будь ласка, міні-баскетбол, кеглі чи футбол. А хто любить віртуальні мандри, того чекають книжки. Веселі аніматори занурюють дітей у справжні пригоди, важливо, що для кожного віку розроблено свою програму. Увесь уїкенд творча альтанка гостинно запрошує до себе, створюючи для дітей незабутню атмосферу.

Для тих, хто любить активне дозвілля

У парку з’явилися нові можливості. Поповнився гральний та спортивний майданчики. Урізноманітнили і роледром.

Новинки одразу оцінили діти й молодь, хто проводить свій вільний час по-спортивному. Ці паркові локації ніколи не бувають порожніми, збирають прихильників активного відпочинку, для кого рух – це життя.

Кінозал під відкритим небом – запрошує

Кіноперегляд вихідного дня став справжньою візитівкою нашого парку. Години, проведені разом з родиною, за спільним переглядом кіноісторії, є особливо щемними і пам’ятними. А для дітей – це очікування казки, бо і сам кінопоказ на смарагдовій траві, просто неба – то теж подія.

Такий відпочинок дарує незабутні хвилини і враження. До того ж, перед кожним показом малеча розважається захоплюючими музичними флешмобами. Організатори підбирають мультики, що є топовими для маленьких глядачів. Цими вихідними всі з радістю зустрічали баранчика Шона, насолоджуючись його пригодами.

Парк, як місце творчої реалізації

Улюблене місце відпочинку надихає талановитих, навіть стає своєрідним майданчиком для мистецького спілкування. Цими вихідними на центральній алеї парку всіх зачаровували звуки скрипки. Музика линула, зупиняючи покровчан, які  слухали скрипальку, нашу землячку, Дарину П’янкову.

Дарина - випускниця Школи мистецтв, учениця викладача, Юлії Журавель. Закінчила Дніпродзержинське музичне училище, Харківську академію культури. Вона музикант за фахом, зізнається, що коли приїздить додому, завжди приходить до парку, місця, яке дарує натхнення.  Скрипалька із захватом говорить про своє місто, про те, як приємно бачити усміхнені обличчя людей, які дякують за музику. Це нове обличчя Покрова, який змінюється і з кожним роком стає все кращим.

Прес-служба міського голови.