Триває відбір до української збірної на Ігри Нескорених 2025

Продовжується реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 у Ванкувері-Вістлері, Канада.

Ігри Нескорених — це найбільший в світі міжнародний захід для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми або захворювання, виконуючи свої службові обов’язки. Кожні Ігри об’єднують сотні бійців та їхні родини, стають майданчиком для взаємної підтримки та обміну досвідом, прикладом незламності духу захисників для сотні тисяч глядачів з усього світу. 

Участь у Іграх в 2025 році стане для України ювілейною — українська збірна впʼяте продемонструє нескореність наших воїнів.

Ігри Нескорених у Ванкувері-Вістлері 2025 стануть першими в історії зимовими гібридними Іграми. Учасники візьмуть участь у плаванні, веслуванні на тренажерах, волейболі сидячи, баскетболі на кріслах колісних та регбі на кріслах колісних, включаючи нові зимові види спорту: гірські лижі, сноуборд, біатлон, бігові лижі, скелетон і керлінг на кріслах колісних.

Ознайомитися з умовами участі можна за посиланням https://invictusgames.in.ua/startuvav-vidbir-do-ukrayinskoyi-zbirnoyi-na-igry-neskorenyh-2025/, зареєструватись - на сайті ЄВетеран або на сайті https://invictusgames.in.ua/