Гайд безбар’єрних подій

В рамках реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської “Без бар’єрів” створено ще один розділ довідника безбар’єрності - "Гайд безбар’єрних подій".

Гайд безбар’єрних подій – це гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови, це рекомендації для проведення публічних заходів за принципами безбар’єрності. Поради стосуються як онлайн, так і офлайн-подій. Успіх будь-якого заходу полягає у зручності та комфорті його учасників і гостей. Забезпечити це легко, якщо у фокусі підходів та рішень при  його організації буде безбар’єрність  - починаючи від запрошень і вибору локації до налаштування освітлення, облаштування різних зон і підготовки персоналу.

Гайд безбар’єрних подій можна завантажити у форматі книги за посиланням: https://cutt.ly/iw6lJHc. Також Гайд є окремим розділом «Довідника безбар’єрності» (https://bf.in.ua/).

 

 

Начальник управління                                                                                                                                                                                                       Тетяна ІГНАТЮК