Покровчанка увійшла до числа перспективних молодих актрис України

За висновками провідних критиків, наша Катерина Сударєва серед десяти театральних актрис, котрі мають власне обличчя та неповторний почерк.

“Приречені стати зіркою”, - саме так назвали свій рейтинг незалежні експерти, додавши, що актриси про яких іде мова, працюють далеко від столиці, але про них варто знати всій країні. В об’єктив критиків та журналістів потрапили театри з усіх куточків України — зокрема, молоді актриси, що тільки починають свій професійний шлях. Театрознавці зі Львова, Одеси, Харкова, Чернівців, Івано-Франківська надіслали імена творчих та талановитих, за якими — майбутнє. До молодої плеяди, десяти кращих, увійшла і покровчанка Катерина Сударєва.

Сьогодні Катя — актриса Одеського Українського театру ім.В.Василька. Її харизма, гарний вокал роблять кожну роль незабутньою. Випускниця Дніпропетровського театрального-художнього коледжу, вона з перших кроків поринула у професію, бо мріяла про це ще з дитинства. Її першими підмостками була сцена Школи мистецтв, де Катерина і сьогодні, коли приїздить додому, залюбки виступає з юними акторами. Бере участь і в соціальних мистецьких проєктах як рідного міста, так і Одеси. Останній був присвячений Великій Лесі Українці.

Про те, що її ім’я увійшло до десятки перспективних молодих актрис, вона дізналася весняного свята — восьмого березня, зізнається, що була приголомшена новиною. Для неї це ще один потужний стимул, переконання, що правильно обрала свій шлях у якому прагне самовизначитись.

Зараз Катерина працює над новими ролями, бере активну участь у цікавих мистецьких проєктах, її життя насичене подіями і ми бажаємо, аби всі творчі плани — здійснювались.

Прес-служба міського голови.